Krogens Murermester

Om Krogens Murermester

Kirke 4

Krogens Murermester er beliggende i Munke Bjergby tæt på Sorø. Firmaet er baseret på mere end 35 års erfaring fra murerbranchen og blev grundlagt for 11 år siden. Lige siden har vi leveret alt i murerarbejde til både private kunder, boligselskaber og forskellige typer af erhvervskunder.

Vi er en mindre virksomhed, hvilket betyder, at vores kunder ved, hvad de får. Vi tager os tiden til at være grundige med hvert eneste murerarbejde.

Det allervigtigste for os er, at vores kunder har lyst til at komme tilbage næste gang, de har brug for en murer. Vi ved, at det ikke kun kræver murerarbejde af højeste kvalitet, men også god rådgivning, service og fleksibilitet – et bredt fokus, der har sikret os en stor kreds af faste kunder.

Udover alt i tømrerarbejde, leverer vi også fag- og totalentrepriser. Vi varetager dit nybyggeri, tilbygning, renovering eller restaurering fra start til slut. Vores faste aftaler med pålidelige og dygtige samarbejdspartnere sikrer dig, at alle områder af dit byggeri bliver lavet i højeste kvalitet.

Uanset hvilket murerarbejde, du har brug for, har Krogens Murermester helt sikkert løsningen.