Krogens Murermester

Facaderenovering og isolering

Gyrstinge 1Det er vigtigt at få vedligeholdt sine facader. Det forlænger husets levetid og holdbarhed væsentligt, ligesom det kan have betydning for indeklima samt økonomiske fordele. Krogens Murermester kan levere alle former for facadearbejde: både små reparationer, større renoveringer og isoleringer. 

Renovering af facader
Vi kan varetage facaderenoveringer på alt lige fra almindelige huse, der bare skal pudses eller sandblæses, til større arbejder med udbedring af skader, hvor der f.eks. skal mørtles, laves sokler, eller lægges jern i sætningsrevner. Vi sørger for at tage vare på hele processen fra start til slut og kan levere mange former for løsninger. Med en facaderenovering fra Krogens Murermester er du sikker på et ordentligt stykke arbejde samt en god og åben proces. 

Isolering af facader
Udover blot reparationer, kan vi ligeledes klare isoleringer af facader – det er oftest lettest i en totalløsning, da der ofte er nogle ting, der skal udbedres, før isoleringen kan blive så effektiv som muligt. En god isolering er vigtig, da det sænker dit energi- og varmeforbrug betydeligt. Således gavner det ikke blot miljøet men kan også ses på elregningen.

Til vores isoleringer anvender vi de bedste og mest moderne produkter, så du er sikker på en så tæt og langtidsholdbar isolering som overhovedet muligt. 

Den rette løsning
Krogens Murermester er kendetegnet ved at være et lokalt og fleksibelt firma – i samarbejde med vores kunder, finder vi den rette løsning til lige netop deres individuelle behov. Udover kvalitetsarbejde sørger vi også for en overskuelig proces, og når vi afleverer et arbejde, er vi altid ude ved kunden efterfølgende og tjekke, at alt er, som det skal være.

Kontakt os i dag på tlf. 24 24 80 20, hvis dine facader trænger til en kærlig hånd.