Krogens Murermester

Tilbygninger

Tilbygning 1

Erfaren og fleksibel murermester
Står du overfor en tilbygning? Krogens Murermester har med sin lange erfaring varetaget et væld af forskellige om- og tilbygninger – uanset om du skal have foretaget en mindre ombygning eller står over for en gennemgribende ændring af dit hus eller din virksomhed, kan vi levere den rette løsning. Vi leverer alle former for fagentreprise, ligesom vi også kan stå for en totalentreprise, hvor vi tilser og koordinerer dit byggeprojekt fra start til slut.

Grundig proces
Vi er med i processen på din tilbygning fra start til slut. Vi kommer ud og er med til at vurdere den rigtige løsning til de behov og ønsker, du måtte have. I samarbejde med kunden og eventuelt arkitekten, laver vi en god plan for, hvordan arbejdet skal forløbe. Vi hjælper med at vælge leverandører, materialer og andre ting, hvor vores ekspertise rækker. Derudover leverer vi naturligvis altid et førsteklasses murerarbejde, lige fra at grave fundament, støbe, mure op og til det sidste finish.

Varetager alle opgaver
Udover tilbygninger – store som små – er Krogens Murermester også erfaren indenfor nybyggeri og diverse former for ombygninger. Vi klarer naturligvis alle murerarbejder, men vi har også en række pålidelige leverandører og samarbejdspartnere, som vi både kan formidle kontakt til eller trække på i forbindelse med en totalentreprise. På den måde er du sikret en høj kvalitet over hele linjen.

Hvis du skal i gang med en tilbygning, en ombygning eller måske et helt nyt byggeprojekt, kan du altid kontakte Krogens Murermester på tlf. 24 24 80 20 for en snak, rådgivning og et uforpligtende tilbud.